Hier is Alpaca!

Posted By Peter / Uncategorized / No Comments

Vanaf vandaag is het officieel. Hier is Alpaca Media! Wij: Edward Cook, Peter van der Pol, Reinier van Oorsouw en Roald van Stijn zijn met z’n vieren een nieuw bedrijf begonnen. Wij gaan onze klanten voorzien van video’s, fotografie, web, social media, design en marketing & communicatie. Na vanuit onze eigen bedrijven regelmatig met elkaar samen te hebben gewerkt, werd duidelijk dat onze expertises elkaar naadloos aanvullen. Nog belangrijker is dat wij alle 4 hetzelfde willen. Wij willen supermooie dingen maken en onze klant laten uitstralen wie zij willen zijn. Kom vooral eens kijken wie wij zijn op onze website http://www.alpacamedia.com en volg onze werkzaamheden en avonturen op https://www.facebook.com/alpacamedia

Read More

Starlings in Super Slow Motion

Posted By Peter / Video / Branding, Life / No Comments

In november 2014 heeft onze artdirector Roald zich (onder onze dochternaam Pyropix) gefocussed op het filmen van spreeuwenzwermen in super slow motion. Het was zijn doel om aandacht te creëren voor de Nederlandse band MTT door hun muziek als soundtrack te gebruiken. Film werd dus ingezet om geluid te promoten.

Read More

Football For Water

Posted By Peter / Photography, Video / Design / No Comments

Wat een mooie plek om de Football for Water video in premiere te zien gaan. Op zondag 16 november was Alpaca Media aanwezig bij de voetbalwedstrijd Nederland – Letland in de Amsterdam Arena. Na 90 minuten te hebben genoten van hoe wij (zij..) Letland met 6-0 in de pan hakten, kregen wij de toegift waar we met ongeduld op hadden gewacht. De Football for Water video werd op het grote scherm in een bomvolle Arena vertoond.

Read More

where are we ? click for google map